İbni Sina İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin ilgi, istidat ve yetenekleri doğrultusunda uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunarak; temel hak ve hürriyetleri doğrultusunda çağdaş , kendini ifade edebilen , akademik ve sosyal başarısı yüksek ve dilini güzel kullanabilen bireyler yetiştirmeye olanak sağlamak.

Misyon: Öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmek, Türkçeyi doğru kullanan bireyler olarak bir üst öğrenim için gerekli eğitimi vermek.

Başarılar:

Saatler: 08:50-12:15 VE 12:55-14:30
Isınma: Kaloriferli-Doğalgaz kazanı
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler: Okul içi mangala,Q-bitz,küre,pentago, satranç, futbol turnuvaları.
Bilimsel Etkinlikler: Fen Bilimleri dersinde seviyeye uygun çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: YEMEKTE DENGE,MASAL ANLATIYORUM,SIFIR ATIK, e Twinning,SU KARDEŞLİĞİ, TURUNCU DAMLA, ÖFKE YÖNETME SANATI

Telefon - 0 (224) 254 38 51

WEB - https://bursaibnisina.meb.k12.tr